O meni

Collapse Show info

Pozdravljeni. Sem Denis Rožan, oče treh čudovitih deklic – dvojčic Eve in Eme, katerima se je čez dvajset mesecev pridružila še sestrica Nika. Poročen sem s čudovito žensko Natašo, ljubeznijo mojega življenja. Poleg družinskega življenja imam različne hobije, od katerih je fotografija na prvem mestu. Fotografija mi je iz hobija počasi prehajala in prešla v strast in vem, da me bo spremljala skozi vse življenje. Z leti spoznavanja sem prišel do osebnega spoznanja, da je fotografija najvišja stopnja umetnosti. Je najboljši način mojega izražanja, sproščanja misli in vzpostavljanja nekih vezi z ostalim svetom.

Skozi leta sem si nabral izkušnje v različnih fotografskih smereh, za kar se uspešno lotevam fotografiranja na vseh področjih. Do same fotografije imam poseben in svojevrsten pristop. S povprečno fotografijo nisem nikoli zadovoljen in takšna tudi nikoli ne gre izpod mojih rok. Le tehnična dovršenost oz. popolnost je dovolj dobra zame in za Vas.

Denis Rožan


Posvetilo Denisu in Nataši

Nič ni tako dragoceno kot tisti del tebe, ki je v drugih, in tisti del drugih, ki je v tebi. Tam gori, visoko gori je vse eno. Tole spletno stran sem naredil za mojega dobrega prijatelja Denisa in jo kot tako podarjam njemu in njegovi ljubeči ženi Nataši, kot poročno darilo. Želim vse dobro!

Dejan Brence

Izdelava spletnih strani SPLETIS

Don`t copy content!